Morena Bamberger, Ethereality (fotograaf: Manor Lux)

Morena Bamberger, Het Land van Ayni (2018)

Morena Bamberger, Ethereality (fotograaf: Manor Lux)

Morena Bamberger, Ethereality (2019)

Morena Bamberger, Ethereality (2019)

Morena Bamberger

Morena Bamberger | https://www.morenabambergerart.com/

Wanneer creatiekracht als een wilde rivier door mijn aderen stroomt, dan voel ik me het gelukkigste wezen in de oneindigheid. Dan zal alles wat ik ooit heb beleefd me voor altijd in een opwaartse cyclus verrijken. En alles wat uit deze cyclus in puurheid zal ontstaan maakt mij een lichtmeesteres van het leven. Dit noem ik kunstenaarschap.

Mijn beelden zijn een zuivere reflectie van hoe ik planeet aarde en haar multiversum zintuigelijk ervaar. Ze vertalen de intuïtieve en onzichtbare sferenwerelden die rond dwarrelen tussen tijd en ruimte. Ook fluisteren ze de verborgen archetype verhalen en mysteries die zich afspelen in ons dagelijkse leven.

Vanuit een meditatieve staat van zijn creëer ik kleurrijke installaties, schilderingen, video’s en sculpturen die als het ware een informatief portaal openen tussen de diverse realiteiten van ons bestaan. Door het inzetten van een breed palet aan vergankelijke materialen neem ik mijn publiek mee op reis naar de diepste bron van hun eigen zintuiglijkheid. Mijn droom is om de schoonheid van onze kwetsbaarheid volledig te omarmen, waardoor er ruimte ontstaat voor herverbinding, heling en verwondering.